slusaonica01
livestream01

Izaslanstvo Paga u Madarskoj

Izaslanstvo Grada Paga boravilo je u službenom posjetu Mađarskoj. Izaslanstvo, u sastavu Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga i Domagoj Vičević, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Paga boravili su u posjetu gradovima prijateljima Szigetvaru i Kozármisleny. Izaslanstvo je sudjelovalo na proslavi i na svečanoj sjednici u prigodi Dana grada Kozármislenya i na Festivalu Dani Zrinskih u Szigetvaru.

Svečanost je započela komemoracijom u Parku tursko-mađarskog prijateljstva, a potom je nakon svečanog prijavka povijesnih postrojbi, nastavljena kod spomenika Nikole Zrinskog na Trgu Vidago gdje je izaslanstvo Grada Paga sudjelovalo u protokolarnom polaganju vijenaca. U sklopu programa organiziran je i prigodni domjenak i prijem na kojem je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić imao prigodu razmijeniti iskustava i razgovarati o daljnjem razvoju odnosa između ova dva prijateljska grada. Svečano zatvaranje festivala Dana Zrinskih održano je u Tvrđavi uz spektakularan vatromet.

Objava: Grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK