slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Klizaliste priprema

U četvrtak, 6. prosinca u 18 sati u Pagu će bit otvoreno prvo umjetno klizalište ikada napravljeno na otoku. Otvorenje klizališta uveličat će nastup polaznika Dječjeg vrtića „Paški mališani“ i dolazak Svetog Nikole, a očekuje se i dolazak velikog broja građana s cijelog otoka Paga. Na dan otvorenja klizališta, 6.prosinca klizanje će za sve biti besplatno. “Ovo klizalište je postavljeno, jer želimo s nečim novim razveseliti prije svega djecu i mlade, a onda i sve druge koji vole i znaju klizati,“ rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

“Cijeli ambijent oko klizališta je napravljen tako da i roditelji i djeca koja dolaze na klizanje imaju u čemu uživati.” Klizalište je uređeno u jednom od nekadašnjih skladišta soli, koje se u Pagu uobičajeno naziva II. magazin. Uz klizalište postavljeni su adventske kućice s raznovrsnom ponudom, hrane, slastica, pića, a cijeli je prostor bogato ukrašen u duhu Adventa. Klizalište je središnji dio ovogodišnjeg Adventa u Pagu. U ovogodišnjoj paškoj božićnoj bajci bit će raznih programa, među ostalim tu je i kuća Djeda Božičnjaka, koncerti, dječja lutkarska predstava, vrtićke i školske predstave, predavanja i radionice, te božićni domjenak s građanima koji i ove godine organizira Grad Pag u suradnji s gradskim tvrtkama. Klizalište će biti otvoreno i poslije Božića, do 13.siječnja svakog dana od 16:00 do 22:00 sata. U organizaciji Adventa sudjeluju Grad Pag, Župni ured Pag, Dječji vrtić „Paški mališani, Osnovna škola „Jurja Dalmatinca“, Srednja škola, „Bartula Kašića“, Gradska glazba Pag, Turistička zajednica Grada Paga, Pag II. d.o.o., udruge i tvrtke Grada Paga. , a pokrovitelji su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK