slusaonica01
livestream01

U četvrtak , 6. prosinca Dječji vrtić "Carić" u Novalji posjetio je Sveti Nikola. Podjela darova bila je od 11,00 do 13,00 sati za svu djecu predškolske dobi, od navršene prve godine života.


Dječji vrtić "Carić" svoj rad organizira u pet odgojnih skupina, u prostorima od preko tisuću i pol kvadrata, a zaposleno je 19 djelatnika. S povećanjem broja stanovništva u Gradu Novalji povećao se i broj djece koju je bilo potrebno uključiti u predškolski odgoj i obrazovanje. Kako je potreba za većim smještajem djece prisutna već sada, planovi dječjeg vrtića usmjereni su na zadovoljenje svih zahtjeva roditelja na području Grada Novalje. Svoj rast predškolski odgoj u Gradu Novalji bilježi u fizičkom smislu i u brojčanim pokazateljima. Svi odgojitelji imaju potrebne edukacije i redovito se usavršavaju.
"Svi zajedno se trudimo napredovati i rasti u našoj stručnosti kako bismo onda i djeci pružili kvalitetan rast, razvoj, odgoj i obrazovanje," navode u Dječjem vrtiću "Carić".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK