slusaonica01
livestream01

Predstavnici gradske uprave Grada Novalje, na čelu s gradonačelnikom Grada Novalje Antom Dabom, posjetili su klizalište u Drugom magazinu, koje je središnji dio ovogodišnjeg Adventa u Pagu.

Neki su i klizali, a svi su uživali u prijateljskom druženju i razgovoru u lijepo ukrašenom prostoru Drugog magazina. Tom prigodom gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo je za Radio Pag rekao: "Jedinice lokalne samouprave na otoku trebaju surađivati, postoje naslijeđeni problemi koje treba rješavati, ali uvjek na prvom mjestu treba biti suradnja. Jer, naša je zajednička sudbina život na otoku Pagu, a suradnja se treba temeljiti na tome da svako mjesto zadrži svoje posebnosti, a da u onome što nam je zajednički interes djelujemo zajedno."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK