slusaonica01
livestream01

Izbori 2024

U svim jedinicama lokalne samouprave na otoku Pagu izbori za Hrvatski sabor provedeni su u skladu sa zakonom i bez većih teškoća. Prema neslužbenim podacima Državnog izbornog povjerenstva na području Grada Novalje na izbore je izašlo 66 posto građana.

Najviše glasova dobila je koalicija HDZ-a i to 53 posto. Na drugom mjestu je koalicija SDP-a koja je dobila 20 posto glasova. Izborni prag prešli su Most i Domovinski pokret. Na području Općine Kolan na izbore je izašlo 64 posto građana. Najviše glasova dobila je koalicija HDZ-a i to 37 posto. Na drugom mjestu je Most koji je dobio 23 posto glasova.Na trećem mjestu je koalicija SDP-a koja je dobila 21 posto glasova. Izborni prag prošli su Domovinski pokret i Možemo. Na području Grada Paga na izbore je izašlo 60 posto građana. Najviše glasova dobila je koalicija HDZ-a i to 44 posto. Na drugom mjestu je koalicija SDP-a koja je dobila 28 posto glasova. Izborni prag prešli su Most i Domovinski pokret. Na području Općine Povljana na izbore je izašlo 66 posto građana. Najviše glasova dobila je koalicija HDZ-a i to 51 posto. Na drugom mjestu je koalicija SDP-a koja je dobila 25 posto glasova. Izborni prag prošli su Domovinski pokret i Most.

Josip Portada / Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK