slusaonica01
livestream01

Radio Pag domjenak

Na Trgu Petra Krešimira IV. održan je Božićni domjenak s građanima kojeg je organizirao Grad Pag u suradnji s gradskim tvrtkama. Kuhari iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“ i Srednje škole „Bartula Kašića“ pripremili su jela od bakalara, srdela, sipe, a porcije su građanima dijelili gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić i predstavnici gradskih tvrtki i institucija.

U prigodnom programu kojeg je vodio Djed Božićnjak nastupio je Dječji zbor „Vijolice“, a održan je i mali Božićni sajam na kojem su svoje proizvode i ukrase prodavala djeca iz Dječjeg vrtića „Paški mališani“, učenici Osnovne škole „Jurja Dalmatinca" i Srednje škole „Bartula Kašića“ .

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK