slusaonica01
livestream01

U Novalji je održan Novogodišnji malonogometni turnir "4 janjaca" kojeg su organizirali veterani Sportskog društva Mornar iz Novalje. Organizaciju turnira pomogli su Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje. "To je tradicionalni turnir, a jedna od zanimljivosti je što sva četiri janjca, za koje se igra, ne smiju biti teži od dvadeset kilograma," rekao je Tomislav Šuljić, predsjednik Sportskog društva Mornar. "Ove godine bilo je jako zanimljivo, a najviše gledatelja, preko tristo, bilo je na utakmici Mama protiv mama. Svi igrači su morali nositi kapice Djeda Mraza, a ekipa su dobile imena po starim riječima, kako bi mlađe podučili nekim našim starim izrazima koji su se koristili. Bilo je jako zanimljivo i jako puno gledatelja, a bilo je pića i hrane." Na turniru je bilo nekoliko grupa. Prva grupa su bili Početnici. U toj grupi su bile ekipe Pirunići, Kućarini, Bićerini i Žmulji. Prvo mjesto osvojila je ekipa Pirunući, a drugo mjesto osvojila je ekipa Bićerini. Druga grupa bila je Mlađi pioniri. U ovoj grupi su se natjecale ekipe Capuni, Torkuli, Traturi i Diže. Prvo mjesto osvojila je ekipa Torkuli, a drugo mjesto osvojila je grupa Diže.
U Grupi Mame protiv mama bilo je više ekipa, ali nisu imale nazive. No, jedna ekipa mama je pobijedila s postignuta dva gola.
U grupi Veterani Mornara igrale su ekipe Oba pera od sprid, Desno strilo livo pero, Oba krna i Šuplje uho. Prvo mjesto osvojila je ekipa Oba pera od sprid.
U stankama između utakmica, publiku je zabavljala plesna skupina Kissa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK