slusaonica01
livestream01

pag sajmeni dan

U svrhu promidžbeno-turističkih aktivnosti, 5. kolovoza 2024. godine proglašava se sajamskim danom na području Grada Paga.


Na temelju članka 48. Zakona o lokalnoj i područnoj samoupravi i članka 41. Statuta Grada Paga, a u svezi članka 57. Zakona o trgovini Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić donosi Odluku o proglašenju sajamskog dana na području Grada Paga.
Prigodna prodaja na kioscima, štandovima i slično, kao sastavni dio sajamskog događaja, u navedeni dan može započeti u 9:00 sati i završiti do 24:00 sata.
Također, na temelju Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić donosi odluku o odobrenju privremenog produženja radnog vremena ugostiteljskih objekata.
U cilju poboljšanja turističke ponude grada Paga, za vrijeme trajanja obilježavanja proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 2024. godine, ugostiteljskim objektima na području Grada Paga privremeno se odobrava produženje radnog vremena do 4,00 sata za dane 4. i 5. kolovoza 2024. godine.
Obje Odluke stupaju na snagu danom donošenja i bit će objavljene na mrežnim stranicama Grada Paga https://www.pag.hr/.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK