slusaonica01
livestream01
  • image

Sajam u Austriji

Otok Pag predstavljen je na turističkom sajmu „Ferien Messe“ u Beču, najznačajnijem austrijskom sajmu posvećenom putovanjima i slobodnom vremenu. Na sajmu je prikazana turistička i gastronomska ponuda otoka, otočni krajolik, smještajni kapaciteti, spomenička baština, ljetni kulturni i zabavni programi.

Svoju ponudu prikazale su i otočne turističke agencije, a bili su izloženi i autohtoni otočni proizvodi, među ostalim i paški sir. Na sajmu je izlagalo 180 izlagača iz 80 zemalja svijeta, a Hrvatsku je predstavljao središnji ured HTZ-a, s brojnim suizlagačima. U sklopu turističkog sajma „Ferien Messe“ održane su i dvije zanimljive specijalizirane priredbe, „Auto Show“ i „Genusswelt“.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK