slusaonica01
livestream01

Grad Pag objavio je poziv za sudjelovanje u savjetovanju na temu "Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj (prijedlog)" Na prijedlog Odluke zainteresirane osobe mogu najkasnije do 24. siječnja 2019. godine dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na adresu: Grad Pag, Branimirova obala 1, 23 250 Pag ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a prijedlog Odluke i Obrazac za sudjelovanje objavljeni su na službenim internetskim stranicama Grada Paga (pag.hr).


Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao: "Visina paušalnog poreza je prema prijedlogu odluke jednaka kao i do sada, znači ništa se ne mijenja. Smatram da iznajmljivačima ne trebaju novi nameti, već im treba pomoći kako bi ulagali u kvalitetu svojih smještajnih kapaciteta. Imamo najniži paušalni porez na otoku, ali i u širem okruženju. Vjerujem da će naši iznajmljivači s tim biti zadovoljni. Grad Pag već dvije godine za redom ostvaruje preko milijun noćenja i to je znak da smo na dobrom putu."
Paušalni porez u Pagu je, po krevetu u sobama i apartmanima 300 kuna, po smještajnoj jedinici u kampu je 350 kuna, a u objektu za robinzonski turizam je 350 kuna.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK