slusaonica01
livestream01

Do početka turističke sezone uredit će se zelene površine na području Paga. Prema projektu uređenja zelenih površina, uredit će se ulaz u grad iz smjera Zadra, površina uz novu prometnicu, park i površine uz more. Taj dio projekta uređenja zelenih površina,vrijedan 250.000 kuna, financirat će Grad Pag i TZ Grada Paga. Na zelenim površinama posadit će se cvijeće i druge biljke. Površina uz novu prometnicu uredit će se kao zelena površina od ceste odijeljena pasicom od tucanika, redom biljaka i drvoredom. U nastavku površine, nakon raskrižja, uredit će se kamena kaskadna fontana okružena kamenjarom i karakterističnim otočnim biljem, kaduljom, smiljem, ružmarinom i stablima masline.
U tijeku je uređenje zelenih površina na obalnom dijelu stare gradske jezgre gdje će se posaditi palme, a postavit će se novi zeleni tepih. Vrijednost tog dijela projekta uređenja zelenih površina iznosi oko 250.000 kuna.
Do početka turističke sezone postavit će se i nova komunalna signalizacija koja će isticati znamenitosti Paga. Obilježit će se spomenici kulture, ugostiteljski objekti, galerije, izložbeni prostori i slično. Planira se i postavljanje info punkta kod Paškog mosta kako bi turisti, već pri dolasku na otok, dobili informacije o Pagu.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK