slusaonica01
livestream01

Radio Pag akcija Zelena cistka Vlasici

U Vlašićima je održana Zelena čistka, akcija čišćenja šume na ulazu u Vlašiće. U akciji, koja je, unatoč kiši i lošem vremenu, uspješno završena, prikupljeno je preko 5 tona, odnosno 40 m3 smeća. Zelenu čistku je organizirala udruga Volim Vlašići.


"Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da očistimo šumu na ulazu u Vlašiće, pokroviteljima i svim sudionicima," navode u udruzi Volim Vlašići.
Pokrovitelji Zelene čistke u Vlašićima bili su Turistička zajednica grada Paga, Grad Pag, Hrvatske šume, sponzori su bili Sonik, Vina otoka Paga i Restoran Pansion Dupin, a partneri u akciji bili su Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag, Crveni križ Pag, Lovačko društvo Kamenjarka Pag, Javna ustanova Natura Jadera, Mjesni odbor Vlašići i Pulićova dinastija, učiteljica i učenici u područnoj školi u Vlašićima, a u akciji su sudjelovali mještani, volonteri i članovi udruge Volim Vlašići.
(Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK