slusaonica01
livestream01

Radio Pag EU fondovi za Ciponac

Gradu Novalji odobreno je 8,9 milijuna kuna iz fondova Europske unije za razvoj infrastrukture i uređenje Poduzetničke zone Čiponjac. Na svečanoj dodjeli Odluka o financiranju projekata, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat uručio je zamjeniku gradonačelnika Grada Novalje Marijanu Šuljiću Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu 8.980.795,97 HRK za realizaciju ulaganja u projekt pod nazivom „Unaprjeđenje i proširenje zajedničke infrastrukture PZ Čiponjac."


Projektni prijedlog je podnesen u okviru poziva „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona iz programa Konkurentnost i kohezija", pri čemu procijenjena vrijednost projekta iznosi 11.048.416,29 HRK uz stopu sufinanciranja od 85 %.
Kompletnu projektnu dokumentaciju i prijavu na natječaj izradili su djelatnici gradske uprave Grada Novalje.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK