slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan crkva sv. Frane

Općina Kolan omogućila je zainteresiranim mještanima Općine Kolan doniranje sredstava za završetak zvonika župne crkve sv. Luke.


"Nakon mnogo upita naših mještana kako i na koji način mogu sudjelovati u donaciji sredstava za završetak zvonika naše župne crkve sv. Luke, zatražili smo privolu Zadarske nadbiskupije za javnom objavom žiro računa koji je otvoren isključivo za radove na našem zvoniku," navode u Općini Kolan.
U Općini Kolan se zahvaljuju svima koji nazivaju i žele donirati. Općina Kolan će se svim donatorima zahvaliti putem zahvalnica za sudjelovanje u obnovi zvonika župne crkve Sv. Luke.
Broj žiro računa je: Zadarska nadbiskupija
IBAN: HR53 2407000 1100041082
Poziv na broj: 103
Opis plaćanja: Donacija crkva Kolan

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK