slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Kolan crkva sv. Frane

Općina Kolan omogućila je zainteresiranim mještanima Općine Kolan doniranje sredstava za završetak zvonika župne crkve sv. Luke.


"Nakon mnogo upita naših mještana kako i na koji način mogu sudjelovati u donaciji sredstava za završetak zvonika naše župne crkve sv. Luke, zatražili smo privolu Zadarske nadbiskupije za javnom objavom žiro računa koji je otvoren isključivo za radove na našem zvoniku," navode u Općini Kolan.
U Općini Kolan se zahvaljuju svima koji nazivaju i žele donirati. Općina Kolan će se svim donatorima zahvaliti putem zahvalnica za sudjelovanje u obnovi zvonika župne crkve Sv. Luke.
Broj žiro računa je: Zadarska nadbiskupija
IBAN: HR53 2407000 1100041082
Poziv na broj: 103
Opis plaćanja: Donacija crkva Kolan

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK