slusaonica01
livestream01

grad novalja eu fondovi1

Grad Novalja osigurao je 2 milijuna kuna iz EU Fondova. Gradonačelnik Grada Novalje, Ante Dabo u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava sudjelovao je na svečanom potpisivanju i uručivanju Ugovora u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – program zapošljavanja žena“ vrijednom 2.167.995,43 kuna.


"Želimo-možemo" program je zapošljavanja žena s naglaskom na starije od 50 godina koje će pružati potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima te osiguranje materijalnih uvjeta za provedbu aktivnosti pri pružanju potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.

grad Novalja eu fondovi

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK