slusaonica01
livestream01

Radio Pag Led rasvjeta Pag

Grad Pag je s tvrtkom Jadrolux potpisao ugovor za postavljanje led rasvjete u svim naseljima na području Grada Paga, od Miškovića do Šimuna. Na temelju ugovora, izmijenit će se 2000 rasvjetnih mjesta, odnosno umjesto postojećih rasvjetnih mjesta postavit će se led rasvjeta.

Radovi će početi 1. rujna. Na temelju ugovora s Ministarstvom zaštite okoliša, tvrtka Jadrolux će obavljati i odražavanja javne rasvjete na 10 godina, a naplaćivat će se preko državnog fonda. Tako Grad Pag više neće imati troškove tekućeg održavanja javne rasvjete koji iznose 500. 000 kuna godišnje, što znači da će se u deset godina uštedjeti oko pet milijuna kuna. Radove održavanja led rasvjete će, za Jadrolux, obavljati tvrka Pag II. Projekt je vrijedan oko tri milijuna kuna, a financira ga Ministarstvo zaštite okoliša.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK