slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Goran Grgic

Ovog ljeta Novaljski triatar obogaćuje ljetni program u Novalji nizom vrhunskih kazališnih predstava. Svečano otvaranje 14. Novaljskog triatra je u nedjelju 7. srpnja na Trgu Alojzija Stepinca s početkom u 21:00 sat.

Nakon svečanog otvaranja na programu je Krležina "Leda" u izvođenju HNK Šibenik. U nedejlju, 14. srpnja na pozornici ljetnog kina Hollywood je predstava "Kod kuće je najgore" Kazališta KNAP, a 21. srpnja Teatar Exit izvodi predstavu "Pluća". Kazalište Lectirum će 28. srpnja izvesti predstavu Dekorater, a 4. kolovoza je na programu predstava "Ja, tata" koju izvode Tetroman i Teatar Exit. U nedjelju, 11. kolovoza na programu je predstava "Pokopaj me nježno" u izvođenju Kerekesch teatra. U nedjelju 18. kolovoza Binocular Teatar odigrat će prestavu "Štefica Cvek u raljama života". U nedjelju, 25. kolovoza, u Vrtovima Lunjskih maslina je Smojina komedija "Roko i Cicibela" u izvođenju Ritam Igre.
"Četrnaestu godinu za redom organiziramo ljetnu kazališnu oazu u Novalji, " rekao je Goran Grgić, umjetnički ravnatelj Novaljskog triatra. "Ove godine Triatar otvaramo "Ledom" Miroslava Krleže na Trgu Alojzija Stepnica, a zatvaramo ga u Vrtovima Lunjskih maslina komedijom Miljenka Smoje "Roko i Cicibela". Ostale predstave igramo na uobičajenom mjestu, pozornici ljetnog kina Hollywood."
Organizator Novaljskog triatra su Grad Novalja i Turistička zajednica Grada Novalje, a pokrovitelj je Ministarstvo kulture RH.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK