slusaonica01
livestream01

Radio Pag Vlasici Sajam

U Vlašićima će se u nedjelju, 21. srpnja, održati 4. Sajam otočnih proizvoda "Od Luna do Fortice." Na Sajmu će besplatno izlagati OPG-ovi, udruge, zadruge, obrti, tvrtke i kućne radinosti s cijelog otoka Paga koji će predstaviti svoje proizvode, kreacije, gastronomsku ponudu, običaje, tradicijsku i kulturnu baštinu otoka Paga.

U programu Sajma je degustacija paškog sira, vina, meda, maslinovog ulja, rakije i otočnih slastica, a na prodaji će biti suveniri od maslinovog drva, nakit od filcane vune, nakit i suveniri s motivima paške čipke, čajevi, začini, magneti i prirodna kozmetika. Posjetitelji Sajma imat će priliku vidjeti kako se radi paška čipka. U zabavnom programu nastupit će KUD Dalmatica, band Batarele i Branko i Ivo sa Škojovizijom. U sklopu Sajma održat će se i tombola. Sajam organizira udruga Volim Vlašići, pokrovitelji su Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Novalje, Turistička zajednica Općine Povljana, Grad Novalja, Grad Pag, Općina Povljana, Zadarska županija i Udruga Klaster - Hrvatski otočni proizvod-HOP.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK