slusaonica01
livestream01

Radio Pag turisticka ambulanta Kolan

Općina Kolan je dobila turističku ambulantu. Općinska uprava, na čelu s načelnikom Marinom Pernjakom, posljednjih mjeseci je radila na tom, za Općinu Kolan, važnom projektu i uspjela.

Turistička ambulanta za sada radi za vrijeme turističke sezone, do 1. rujna. Radno vrijeme ambulante je od ponedjeljka do subote od 14:00 do 22:00 sata. U Općini Kolan navode kako se radi na uvođenju Općine Kolan u Mrežu zdravstva. To znači da će Općina Kolan, u skoroj budućnosti, imati ambulantu koja će raditi cijelu godinu. U Općini Kolan navode kako će to biti povijesni trenutak za općinu i njezine stanovnike koji će po prvi puta od kada postoji Općina Kolan, imati uvijek dostupnu zdravstvenu zaštitu na svojem području.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK