slusaonica01
livestream01

Radio Pag Karmenica Kolan

U programu obilježavanja Karmenice, Dana Općine Kolan, u Kolanu je održano predstavljanje drugog izdanja knjige pučkog pjesnika Šime Šugara Ivanova "Pisme".

Predstavljanje knjige održano je u svečanoj dvorani Općine Kolan. O knjizi su govorili dr. Stipe Botica, predsjednik Matice hrvatske, prof. Vlatko Majić i mr. Ivo Oštarić. Na predstavljanju je bio načelnik Općine Kolan Marin Pernjak i drugi predstavnici Općine Kolan, a održan je i prigodni scenski program. Predstavljanje knjige "Pisme" Šime Šugara Ivanova organizirali su Općina Kolan i Ogranak Matice hrvatske u Kolanu.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK