slusaonica01
livestream01

U nedjelju, 22.travnja 2018. u 19,00 sati , u Domu kulture u Pagu održana je promocija novog nosača zvuka dječjeg zbora "Vijolice" iz Paga pod nazivom "Darovi u boji". Članovi Vijolica, zajedno sa svojom voditeljicom Sanjom Dobrijević, predstavili su se brojnoj publici u najljepšem mogućem svijetlu.

Puno glazbe, igrokaza i plesa na trenutak su paški Dom kluture pretvorili u predivnu oazu glazbe i dječje radosti. Vijolicama su kao gosti nastupili Jančići, najstarija skupina djece iz vrtića Paški mališani, dječja klapa "Mini Peružini", mala škola Gradske glazbe Pag i članice Udruge Kissa. Organizator promocije novog nosača zvuka Vijolica bila je OŠ Jurja Dalmatinca Pag.

DSC7762
DSC7758
DSC7745
DSC7728

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK