slusaonica01
livestream01
  • image
  • image

Radio Pag Probojska noc

U Proboju je održana Probojska noć.

Mještani Proboja pripremili su brojna domaća jela, a u zabavnom dijelu programa nastupili su klapa "Škrljak" iz Zagreba, Martin i Katarina Kutnjar i glazbenici iz Slovenije koji ljetuju u Proboju. Probojsku noć je, uz podršku i pomoć mještana, organizirao umjetnik Zvonimir Šepat, profesor likovne kulture, slikar i kipar iz Zagreba.
"Ljetujem u Proboju četrdeset godina i kada sam formirao klapu, pomislio sam kako bi bilo dobro da klapa nastupi u Proboju i prije pet godina smo to prvi puta napravili," rekao je Zvonimir Šepat za Radio Pag. "Mještani su to prihvatili i svatko je donio nešto za jelo i za piće i tako je nastala Probojska noć u kojoj sudjeluju mještani i turisti, a svake godine dolaze novi glazbenici. Sve organiziramo sami, a želja nam je da to i dalje ostane na razini na kojoj je i sada, prijateljsko druženje u našem Proboju."

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK