slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kolan ljekarna

Tvrtka Farmacia je u Mandrama u Općini Kolan otvorila novu ljekarnu. Na svečanom otvorenju ljekarne bili su Sanja Šagud, generalna direktorica Atlantic grupe, Snježana Morožin, zamjenica regionalnog direktora Farmacie, načelnik Općine Povljana Ivo Pogorilić, načelnik Općine Kolan Marin Pernjak, predsjednik Općinskog vijeća Općine Kolan Grgica Šupraha, dr. Zlatko Kožar. dr. Ivan Šupraha, vijećnici Općinskog vijeća Općine Kolan i djelatnici Općine Kolan. Svečanost je otvorio načelnik Marin Pernjak koji se zahvalio svima koji bili dio ovog projekta i naglasio kako je ljekarna jedna od esencijalnih pitanja u Općini Kolan te izrazio zadovoljstvo s početkom rada ove institucije čiji put prema otvaranju nije bio lagan.


"Uz turističku ambulantu koju smo otvorili prije manje od mjesec dana, otvorenje ljekarne je kruna te smo ovim potezima svim našim žiteljima i našim gostima koji u velikom broju borave u našoj općini omogućili najbolju zdravstvenu njegu," rekao je Marin Pernjak.
Dr. Ivan Šupraha je izjavio da je sretan zbog ovog događaja te poželio uspjeh u radu ljekarne i naglasio kako je bitno da rad ljekarne ima podršku Općine Kolan kao institucije jer je prijeko potrebna žiteljima i gostima Općine Kolan.
Dr. Zlatko Kožar, liječnik turističke ambulante koja je od ove godine otvorena u Kolanu, također je izrazio svoju podršku te zahvalio načelniku Marinu Pernjaku i predsjedniku Općinskog vijeća na podršci pri otvorenju ambulante.
"Priča oko ambulante u Kolanu započela je prije godinu dana kada su mi načelnik i predsjednik Općinskog vijeća dali prijedlog turističke ambulante. Sama je ambulanta je hvalevrijedna inicijativa i moram priznati da me zadivio njegov altruizam. Ambulanta nije ugovorni subjekt HZZO-a te naplaćuje svoje usluge, no u dogovoru sa Općinom Kolan osigurali smo nadstandard, odnosno svi osiguranici HZZO-a imaju besplatne preglede. Otvaranje ambulante je još jedan iskorak u pružanju zdravstvene skrbi žiteljima Općine Kolan i naravno turistima koji ovdje borave," rekao je dr. Kožar.
''Izuzetna mi je čast da ste nam pružili povjerenje i priliku da budemo dio ove zajednice. Nama je ovo već druga jedinica na otoku Pagu. Možete biti sigurni u našu ozbiljnu namjeru i s ovom poslovnicom smo blizu broja 90 što nas čini eminentnim ljekarničkim lancem na tržištu Hrvatske. Izuzetno nam je važna ozbiljnost prema pacijentima. Zahvaljujemo se Općini Kolan koja nas podržava u mnogim segmentima, no za nas ponekad nije najvažnije da poslovnica bude profitabilna već da smo tu na usluzi narodu,'' rekla je Sanja Šagud.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK