slusaonica01
livestream01

 67468087 2820569101350516 148817021918773248 n

Koncertom gitarista Zorana Dukića u dvorištu nekadašnjeg franjevačkog samostana u Starom gradu počeo je 21. PagArtFestival. Dukić je izveo djela J. S. Bacha, A. Piazzolle, J. Malatsa, B. Papandopula, A. Barriosa i Tadića. Dukić (Zagreb, 1969.) je diplomirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu kod Darka Petrinjaka i nastavio studij kod Huberta Käppela na Visokoj školi za glazbu i ples u Kölnu.
U daljnjem programu PagArtFestivala pijanist Lovro Pogorelić održat će recital u skladištu sitne soli u "Solani Pag", albansko-francuski violončelist Vlorent Ksafaj održat će koncert na turističkom brodu "Festini", ruski orguljaš Aleksej Vilegžanin nastupit će s glumcem Enesom Vejzovićem u kuli Skrivanat, u Starom gradu nastupit će gitarist Srđan Bulat s pjevačicom Biljanom Kovač, a u crkvi sv. Frane predstavit će se mladi pijanist Kristian Keil. Festival će trajati do 17. kolovoza.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK