slusaonica01
livestream01

U organizaciji GO SDP-a Grada Paga obilježeno je 25 godina od osnivanja SDP-a u Gradu Pagu. Članovi stranke su na Trgu Petra Krešimira IV. srdačno dočekali predsjednika SDP-a Davora Bernardića, a među gostima bila je i Renata Sabljar Dračevac, predsjednica ŽO SDP-a Zadarske županije.

Nakon ugodnog druženja na trgu, u Kneževom dvoru, gdje je postavljena prigodna izložba, održan je stranački skup na kojem su govorili Benjamin Sinovčić, Ivo Fabijanić, Josip Tičić, Dario Grašo, Toni Herenda i Davor Bernardić. Govorilo se o vremenima u kojima je utemeljen SDP u Pagu te o aktualnim političkim prilikama u Gradu Pagu. Davor Bernardić je u izjavi za Radio Pag rekao kako je u Pagu lijepo dočekan i kako jer dobro upoznat sa stanjem SDP-a u Pagu te je pozdravio prisjećanje na vremena u kojima je SDP nastao. Renata Sabljar Draćevac je u izjavi za Radio Pag rekla kako su mladi članovi stranke važni zbog novih ideja i svježine koju unose u stranku. Toni Herenda je za Radio Pag rekao kako je u Pagu jedan od glavnih problema pretjerano izražena politička podjela. Na pitanje hoće li se kandidirati za gradonačelnika Paga, Toni Herenda je rekao kako ima takve ambicije, ali kako će njegova kandidatura ovisiti o njegovom osobnom djelovanju u stranci i razvoju situacije u stranci.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK