slusaonica01
livestream01

Radio Pag Metajna

U Metajni je održana glazbeno-gurmanska manifestacija "Što su jeli naši stari" na kojoj su bila ponuđena brojna jela pripremljena na tradicionalan način, brudit, palenta, pršut, sir, slane srdele u maslinovom ulju i druga jela, fritule i razni kolači. Bilo je i dobrog domaćeg vina. Manifestacija je održana na rivi, a u dobro pripremljenim jelima uživali su svi okupljeni, i domaćini i brojni turisti.

U glazbenom dijelu programa nastupila je klapa Sol. Manifestacija "Što su jeli naši stari" održana je u sklopu Ljetnog festivala Metajna "Doživi otok Pag", a program je organizirala udruga Stare užance otoka Paga.

Josip Portada/Radio Pag Foto: Denis Datković

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK