slusaonica01
livestream01

Radio Pag Povljana posta

Policija je objavila snimku nadzorne kamere iz poslovnice Hrvatske pošte u Povljani u trenutku izvršenja pljačke. Pljačka se dogodila u četvrtak, 22. kolovoza, oko 20:00 sati. U trenutku ulaska u poslovnicu pošte pljačkaš je bio obučen u sivu majicu dugih rukava, tamne kratke hlače, crne tenisice dok je na glavi imao tamnu englesku kapu i sunčane naočale. Nepoznati muškarac je uz prijetnju vatrenog oružja ukrao novac i pobjegao iz poslovnice.

Riječ je o mladiću starom oko 25 godina srednje tjelesne atletske građe, visine oko 185 cm.
Policija poziva građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, građani korisna saznanja mogu dostaviti i putem elektroničke pošte, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK