slusaonica01
livestream01

Radio Pag drustvene mreze

Prema istraživanju portala gradonacelnik. hr u Hrvatskoj 35 gradonačelnika u potpunosti ignorira društvene mreže. U Hrvatskoj je na početku ove godine bilo 1,9 milijun aktivnih Facebook korisnika, a izražen je rast Instagrama, na kojeg su se masovno preselile mlađe generacije i na kojem je preko 1,1 milijun Hrvata. Sve utjecajniji je i Twitter.

Istraživanje je pokazalo da se Facebookom kao komunikacijskim kanalom, bilo preko službenih stranica ili privatnih profila, aktivno služi oko dvije trećine gradonačelnika i gradova. Stranice s najvećim brojem fanova, 19.803, ima gradonačelnik Pule Boris Miletić. Miletić je među najjačima i s privatnim profilom, na kojem ima 4.900 prijatelja. Gradonačelnica Supetra Ivana Marković jedina od svih gradonačelnika ima veći broj fanova na FB-u nego što njezin grad ima stanovnika. Grad Supetar ima 4.074 stanovnika, a gradonačelnica ima gotovo 6. 000 fanova što znači da je Ivana Marković svojim potezima na čelu Grada i načinom komunikacije na FB-u odavno prerasla granice svoga grada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK