slusaonica01
livestream01

Radio Pag blagdan Mala Gospa

U Pagu će se u nedjelju, 8. rujna, proslaviti Mala Gospa, blagdan rođenja Blažene Djevice Marije. U 8:00 sati bit će misa kod benediktinki, a predvodit će je don Zbigniew Korcz, župni vikar.

U 10: 30 sati je misa u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja koju će predvoditi don Gašpar Dodić, paški župnik. U 17:00 sati je svečana procesija kojom se kip Majke Božje prenosi u svetište u Starom gradu. Nakon dolaska procesije u Stari grad, u crkvi Uznesenja Marijina bit će misa koju će predvoditi don Dario Tičić, župnik na Belafuži u Zadru. Dan prije Male Gospe, u subotu 7. rujna, u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja od 20:30 sati bit će bdijenje-meditativna večer kroz riječ i glazbu.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK