slusaonica01
livestream01

Radio Pag Vlasici akcija ciscenja

U Vlašićima je održana akcija čišćenja predjela Kvasilo i plaže u Vlašićima, a u sklopu obilježavanja kampanje "World Cleanup Day" koja se diljem svijeta održava 21. rujna. Akciju čišćenja organizirala je udruga "Volim Vlašići", a sudjelovalo je 5 volontera udruge. U akciji čišćenja skupljen je pun kontenjer otpada, od plastičnih predmeta, boca, vrećica, kanti, automobilskih guma do zaostalih rekvizita s plaže, suncobrana, ležaljki i madraca koji su nakon sezone ostavljeni na plaži u Vlašićima.

Tako su se Vlašići i ove godine priključili svjetskoj akciji čišćenja u kojoj sudjeluju milijuni volontera pod geslom "Jedan dan, jedan planet, jedan cilj-World Cleanup Day". Na razini Hrvatske, cilj rujanske akcije "World Cleanup Day" je okupiti 5 posto stanovništva Republike Hrvatske, očistiti cijelu zemlju od otpada u samo jednom danu i promijeniti sliku Hrvatske te tako utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu. U kampanju "World Cleanup Day" uključeni su milijuni volontera iz 150 zemalja, ujedinjeni u čišćenje svijeta u jednom danu i ostvarivanju zajedničkog cilja, a to je čišća i zdravija Zemlja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK