slusaonica01
livestream01

Radio Pag finale Hrvatskog veslackog kluba

U Pagu je održano 4. finale Hrvatskog veslačkog kupa. U finalu su se susrele najbolje posade iz regionalnih kupova Miljenka Finderlea i Kupa Dalmacije, a predstavile su ih najbolje tri posade iz svakog kupa, u izabranim disciplinama i kategorijama.

Ukupni pobjednik finala Hrvatskog veslačkog kupa je Kup Miljenka Finderlea, a pojedinačno je najbolji klub bio HAVK Mladost ispred VK Trešnjevka i HVK Mornar. Finale Hrvatskog veslačkog kupa održano je u organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, Veslačkog saveza Dalmacije, Veslačkog saveza Zagreb i Veslačkog kluba Pag. Pokrovitelji i suorganizatori finala Veslačkog kupa bili su Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK