slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag Korcula

Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu u Vela Luci na Korčuli, u jakoj konkurenciji u devet kategorija, Stolnoteniski klub Pagt je postigao velik uspjeh i osvojio 11 medalja. Na natjecanju je sudjelovalo preko100 natjecatelja s otoka Korčule, Zlarina, Paga, Lošinja i Krka. Stolnoteniski klub Pag predstavljala su 24 natjecatelja u kategorijama od najmlađih, klinaca do veterana 50+. Odličja su osvojili: zlato VITA ORLIĆ u kategoriji klinceze, zlato PATRIK KUSTIĆ u kategoriji klinci, srebro IVANO CVITKOVIĆ u kategoriji klinci, bronca ANTE PARO, klinci, bronca IVAN BULJANOVIĆ, klinci, bronca FILIP KUSTIĆ, najmlađi kadeti, srebro LUKA BUKŠA, kadeti, zlato MAJA JOVANOVIĆ, kadetkinja, srebro ANA MARIČEVIĆ, juniorka, bronca DRAGAN CVITKOVIĆ, veterani 40+ i bronca BOŽIDAR DONADIĆ, kategorija veterani 50+.


"Stolnoteniski klub Pag, iz godine u godinu otkriva i podučava nove talente koji na regionalnoj razini, u Dalmaciji, zauzimaju mjesta pri vrhu ljestvice. Na ovom natjecanju ostvaren je i premašen zadani cilj, a sada su na redu regionalni turniri i prvenstva na kojima se očekuju isti i bolji rezultati. Redoviti treninzi, rad i zalaganje, rezultirali su ovim iznimnim uspjehom. U odnosu na 7. Prvenstvo jadranskih otoka 2018. na Lošinju, ne samo da su obranjeni naslovi u nekoliko kategorija, već su osvojena nova odličja u novim kategorijama. Organizacija prvenstva u Veloj Luci bila je besprijekorna, a domaćini izvrsni," navode u STK Pag.

Josip Portada/Radio Pag
Foto: Jure Orlić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK