slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja APN

Na području Grada Novalje, u sklopu Programa društveno poticanje stanogradnje (POS), grade se 73 stana.

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Novalje vijećnik Eugen Dabo upitao je u kojoj fazi je projekt POS-a i postoji li mogućnost da Grad predvidi mogućnost kupnje nekoliko stanova koji bi bili namijenjeni za djelatnike deficitarnih zanimanja. Marijan Šuljić, zamjenik gradonačelnika Grada Novalje odgovorio je da je Grad, u projektu POS-a, odradio svoj dio posla, a daljnje aktivnosti nastavlja APN.
"Grad ne može uzeti stanove za deficitarna radna mjesta, ali će sigurno sufinancirati kredite za tu namjenu," rekao je Marijan Šuljić.
Između Grada Novalje i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), u srpnju ove godine potpisan je ugovor o prijenosu vlasništva zemljišta za izgradnju stanova po programu društveno poticane stanogradnje (POS). Provedena su dva javna poziva za podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz programa POS-a nakon kojih su objavljene konačne liste reda prvenstva sa 73 uredne prijave.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK