slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja Zazelimo Mozemo

U sklopu projekta "Zaželimo možemo" podijeljeni su prvi paketi krajnjim korisnicima koji sadrže osnovne kućne potrepštine.

Paketi će se isporučivati svaki mjesec. Projekt "Zaželimo možemo" u potpunosti sufinancira bespovratnim sredstvima Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri u projektu su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb. Vrijednost projekta je 2.167.995.43 kn.
Cilj projekta je uključivanje žena u nepovoljnom položaju i socijalne isključenosti na tržište rada. Planirano je zapošljavanje 9 žena koji će u sklopu projekta brinuti o 40 korisnika starije životne dobi tijekom trajanja projekta.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK