slusaonica01
livestream01

Radio Pag Grad Novalja

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo raspisao je Četvrti oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Novalji za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta "ZAŽELI – Program zapošljavanja žena" "Zaželimo, možemo!"

Oglas je raspisan za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Novalji za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena”, „Zaželimo, možemo!” – radnica za pomoć i potporu starijim osobama i/ili osobama u nepovoljnom položaju i/ili osobama s invaliditetom. Traži se šest radnica za radni odnos na određeno vrijeme od 24 mjeseca. Poslovi će se obavljati na području Grada Novalje. Opis poslova: pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika, pomoć pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene korisnika, pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, namirnica, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.
Više pojedinosti o Oglasu nalazi se na službenim mrežnim stranicama Grada Novalje (novalja.hr)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK