slusaonica01
livestream01

Radio Pag katamaran Novalja

Ravnatelj Lučke uprave Novalja Igor Vidas objavio je obavijest u kojoj se navodi:


Zbog izvođenja građevinskih radova na "Veloj rivi" u luci Novalja, katamaran će privremeno umjesto u luku Novalja pristajati u luku Lun (Tovarnele) te će brod noćiti u luci Rab, a linija će se održavati na relaciji Rab- Lun (Tovarnele)- Rijeka i obratno.
Privremeni red plovidbe važi od 04. studenog 2019. godine do opoziva.
Prodaja karata odvijat će se, kao i obično, u prostorijama Jadrolinije u gradu Novalji, a prijevoz putnika od Novalje do Tovarnela bit će osiguran gradskim prijevozom grada Novalje i kretat će u 06:00 sati iz centra grada.
Polazak iz Tovarnela je planiran u 07:15 sati. Povratak katamarana u luku Tovarnele u popodnevnim satima očekuje se u 16:45 sati kada će također biti osiguran prijevoz do Novalje, a nakon toga katamaran odlazi na siguran vez u luku Rab.
Prema informacijama koje posjedujemo, za stanovnike Luna bit će moguće kupiti kartu i direktno na katamaranu.
Za sve ostalo naši djelatnici stoje Vam na raspolaganju te Vas isto tako sve skupa molimo za razumijevanje za vrijeme izvođenja radova kako bi se isti što prije i završili.
Lučka uprava Novalja
Ravnatelj, Igor Vidas

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK