slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Dani elektronickih medija

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, predsjednica HUP-a Gordana Deranja, predsjednik Vijeća za elektroničke medije Josip Popovac i mnogi drugi sudjelovat će na 12. Danima elektroničkih medija koji se ove godine održavaju na Sveučilištu u Zadru, od danas do četvrtka, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića.

Na početku službenog dijela programa u srijedu, 6. studenoga, okupljenima će se obratiti predsjednik Vijeća za elektroničke medije Josip Popovac, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, prorektorica za studije i studente Sveučilišta u Zadru Nedjeljka Balić-Nižić, predsjednik HURiN-a Željko Švenda, predsjednica HRF-a Silvija Londero Šimleša, predsjednik NUT-a Denis Mikolić, ravnatelj HAKOM-a Miran Gosta, član Uprave i direktor OiV-a Mate Botica te izaslanica predsjednika Sabora Sunčana Glavak.
Očekuje se više od 250 sudionika, a ovo već tradicionalno okupljanje predstavnika medija, nakladnika, regulatornih agencija i Vlade prilika je za dijalog o važnim temama.
Već se dugo govori o Zakonu o elektroničkim medijima, a na prvom panelu detalje o planovima i rokovima doznat ćemo od resorne ministrice. Znanjem i iskustvom raspravi će doprinijeti i predsjednik Vijeća za elektroničke medije, predsjednik HURiN-a, čelnik NUT-a, glavni direktor HDS ZAMP-a Nenad Marčec i članica radne skupine Ministarstva kulture za izradu novog Zakona o elektroničkim medijima Ivana Vukinovac Gelo, inače pravna savjetnica Nove TV.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK