slusaonica01
livestream01

Radio Pag Krav maga

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koji se odlukom Ujedinjenih naroda obilježava 25. studenog., Krav Maga Zadar organizira besplatni trening seminar za sve zainteresirane žene.

Pod nazivom „Budi dio priče“ seminar će se održati u subotu 23.11.2019. od 15:00 do 18:00 sati u dvorani Krav Maga Zadar, Domovinskog rata 7, a voditi će ga licencirani instruktori organizacije Krav Maga Hrvatska. Bilo koji oblik nasilja je neprihvatljiv, a dok taj problem najviše pogađa žene, prisutan je u svim dobnim strukturama, bez obzira na socioekonomski status te bez obzira na podrijetlo i obrazovanje. Kako bi doprinijeli prevenciji nasilja, želimo da se sve žene osjećaju snažno, samopouzdano i sigurno, a zbog toga se u nekoliko hrvatskih gradova organizira besplatni trening-seminar samoobrane za sve žene.
Na seminaru će biti obrađene specifične tehnike i taktička postupanja specifična za žene, uz naglasak na prevencije i izbjegavanje, učinkovito suzbijanje i eliminiranje nasilnih napada i neugodnih i opasnih situacija.
Na seminaru mogu sudjelovati sve žene starije od 15 godina , tjelesnu spremu ili predznanje.
Pozivamo vas na ovaj besplatan tečaj na kojem ćete uz određene tehnike samoobrane, naučiti podići i svoje samopouzdanje te naučeno kasnije i prenijeti na svoje sestre, prijateljice, kolegice, kćeri, majke, sve one koje su odlučile ne biti žrtve nasilja.
S obzirom da smo svjedoci velikog broja nasilja, kako bi dali svoj doprinos u sprječavanju takvih situacija, pozivamo vas da se odazovete ovom seminaru.
Prema podacima PU Zadarske tijekom 10 mjeseci na području Grada Zadra evidentirano je 17 kaznenih djela nasilja u obitelji, dok ih je tijekom cijele prošle godine bilo 19.
Na području Zadarske županije tijekom 10 mjeseci lani su evidentirana 42 kaznena djela, a ove godine u razdoblju od 10 mjeseci je evidentirano je 41 kazneno djelo nasilja u obitelji.
Svoje sudjelovanje na seminaru možete se prijaviti na mail adresu; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK