slusaonica01
livestream01

Radio Pag vatrogasci

DVD Pag, DVD Kolan i DVD Povljana će 15.11. svečano obilježiti Dan vatrogasaca otoka Paga. Toga dana, od 09:00 do 22:00 sata, prostorije u sjedištu DVD-a Pag na Julovici bit će otvorene za posjetitelje. Uz to, bit će i upis novih članova. Od 10:30 do 11:00 sati, ispred sjedišta DVD-a Pag, održat će se pokazna vježba. Od 14:00 do 17:00 sati, na Branimirovoj obali u Pagu, bit će prezentacija vatrogasnih sprava, vatrogasne opreme i vatrogasnih vozila.


DVD Kolan će od 10:00 do 11:00 sati na igralištu Osnovne škole u Kolanu, održati pokaznu vatrogasnu vježbu, a uz to bit će i upis novih članova.
DVD Povljana će od 10:00 do 11:00 sati na igralištu Osnovne škole u Povljani održati pokaznu vatrogasnu vježbu, a bit će i upis novih članova.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK