slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Welcome

Objavljen je Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji. Javni poziv se nalazi na mrežnoj stranici Zadarske županije: http://www.zadarska-zupanija.hr, a prijaviti se mogu privatni iznajmljivači soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na području Zadarske županije koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“ (kao i pripadajuće podbrendove City Rural, Family i Bike), a slijedom toga osmišljene su nagrade za tri glavne kategorije smještaja:


-sobe,
-apartmani/studio apartmani i
-kuće za odmor.
Naime, nagrade se dodjeljuju s ciljem i u funkciji motiviranja privatnog turističkog sektora za poboljšanje kvalitete promocije destinacije, poticanje uvođenja inovacija, poticanje kreiranja i razvoja novih proizvoda kao i turističke promocije te priznavanja uloženih napora od strane sudionika u promociji obiteljskog smještaja na području Zadarske županije kroz prikaz najboljih dostignuća u turizmu Zadarske županije.
Pobjednici osvajaju:
• 1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,
• 2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,
• 3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.
Tri odabrana finalista iz svake kategorije predstavit će se u dnevnom tisku, na web stranici Zadarske županije i TZ Zadarske županije kao primjer dobre prakse u turizmu.
Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada tijekom mjeseca prosinca 2019. godine.
Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti na mrežnoj stranici Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji na adresi: https://www.zadarska-zupanija.hr/natjecaji-i-javna-nabava/potpore-i-priznanja/aktivni-natjecaji
Javni poziv za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji u 2019. godini
• PROGRAM ZA DODJELU WELCOME NAGRADA ZA NAJBOLJE IZNAJMLJIVAČE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI
• PRIJAVNI OBRAZAC
Javni poziv je otvoren do 21. studenog 2019. godine.
Za eventualna pitanja vezana uz ovaj Javni poziv, možete se javiti na kontakt:
• Sanja Bubičić: tel. 023/350-430, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK