slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prosika

Obavještavaju se vlasnici zemljišta na predjelu "Prosika" u Pagu, na potezu od kat.čest. 12184 do kat.čest. 12209, sve k.o. Pag, da je Gradsko vijeće Grada Paga na sjednici održanoj 17. listopada 2019. godine, donijelo Odluku o davanju ovlasti za prodaju zemljišta u svrhu formiranja građevnih čestica na predjelu "Prosika" u Pagu ("Službeni glasnik Grada Paga" broj 11/19), radi formiranja građevnih čestica sukladno Urbanističkom planu uređenja obalnog pojasa Prosika-Golija ("Službeni glasnik Grada Paga" broj 10/19) te usklađenja stanja u katastarskom operatu i zemljišnoj knjizi.


Vlasnici zemljišta na potezu od kat. čest. 12184 do kat. čest. 12209, sve k.o. Pag, pozivaju se da do 15. prosinca 2019. godine, predaju zahtjev za formiranje građevne čestice.
Zahtjev mora sadržavati ime i prezime, adresu, OIB i geodetski elaborat, a podnosi se na adresu Grad Pag, Branimirova obala 1, 23250 Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK