slusaonica01
livestream01

Na proslavi devetog rođendana Moto kluba Paška bura okupilo se oko tri stotine motociklista iz tridesetak moto klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegivuine i Slovenije. Proslava je bila izuzetno dobro organizirana, što su za Radio Pag potvrdili i mnogi motociklisti.


"Sve je sjajno organizirano", rekao je motociklist koji je na proslavu došao iz Slovenije. "Domaćini su jako ljubazbui, sve nam je osigurano, a najvažnije je što se unaprijed zna sve do najmanje pojedinosti. Pag je jako lijep grad, obišao sam i dio otoka i oduševljen sam. Uspio sam se i okupati. Mi motociklisti uživamo u vožnji, uživamo u ovakvim druženjima i više, manje, svi se znamo jer se susrećemo u raznim gradovima."
Svi sugovornici su hvalili domaćine, MK Pašku buru, na odličnoj organizaciji proslave. Motociklisti su se okupili na Staroj rivi i u 18:30 sati u povorci su se provozali prometnicama Paga. Nakon toga su se okupili na plaži Prosika, gdje su u baru Azzuro, imali na raspolaganju piće i hranu. Bilo je izuzetno lijepo vrijeme, temperatura je bila oko 30 stupnjeva i neki motociklisti su se i okupali.
-Divno je ovdje, more je toplo, a plaža prekrasna, rekao je motociklist iz BiH.
Motociklisti su se na plaži Prosika zadržali do kasnog popodneva. S plaže Prosika su došli u klubu Vortex gdje je bila poriređena velika rođendanska zabava koja je trajala do oko dva sata iza ponoći. Prije završetka zabave, bio je i vatromet. Goste je zabavljala grupa Eli & Fijasko band. Nastupila je i go-go plesačica, a bilo je i hostesa koje su dijelile piće. Svi motociklisti s kojima su novinari Radio Paga razgovarali rekli su kako uživaju vožnji, u motociklističkim druženjima, a proslavu na Pagu će posebno pamtiti jer je sve bilo dobro organizirano i dobro su se zabavili. U najavi proslave, Jure Rumora, predsjednik MK Paška bura je rekao kako se motociklisti međusobno poznaju i kako se nazivaju braćom i sestrama, što, kako je rekao, dokazuje kakav je njihov međusobni odnios. Upravo to se i potvrdilo na prekrasnoj rođendanskoj proslavi MK Paška bura.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK