slusaonica01
livestream01

Radio Pag STK Pag zavrsetak kampa

U Pagu je završio stolnoteniski kamp na kojem je gostovao kineski trener Zhou Hong. U STK Pag navode kako su treninzi bili naporni, ali i iznimno plodonosni.

Svakog dana su klinci i klinceze naučili nešto novo, kadeti i juniori su trenirali po posebnom režimu, a i trenerima je pomoglo vidjeti kako se vode treninzi u najmnogoljudnijoj zemlji na svijetu. Kineski trener Zhou Hong, inače dvadesetjednogodišnji student iz Šangaja, bio je zadovoljan odazivom i prikazanim znanjem djece i voditeljima škole stolnog tenisa. Na rastanku su predstavnici STK Pag kineskom treneru Hongu uručili poklone s obilježjima STK Pag, brošure i knjige o gradu i otoku Pagu, a on je svakom djetetu poklonio potpisanu lopticu za stolni tenis. Ćlanovi STK Pag su bili dobri domaćini i kineskog trenera su vodili u razgledavanje Paga, a bio je i na regionalnom turniru u Zadru.
"Djeca su zadovoljna, roditelji zadovoljni, treneri umorni. Ali vrijedilo je," navode u STK Pag. "Posebno ćemo pohvaliti požrtvovnost predsjednika STK Pag i trenera Željka Cika, koji je deset dana praktički bio stalno na raspolaganju, koji je vodio treninge ujutro i poslijepodne, koji je vozio i razvozio Zhoua s treninga, na treninge i sve što je trebalo."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK