slusaonica01
livestream01

Radio Pag Advent u Novalji

U organizaciji Centra za kulturu Grada Novalje, u hotelu "Olea" odigrana je kazališna predstava "Bio jednom jedan" Kazališta lutaka Zadar što je bio početak bogatog adventskog programa u Novalji.

Predstava je izazvala oduševljenje djece. Predstava "Bio jednom jedan" namijenja je najmlađima, a tema su konopci, nevidljivi vladari lutkarskih kazališta. U predstavi su dobili priliku izaći iz sjene, otrgnuti se od lutaka, preskočiti paravan i pokloniti se publici. Konopci otkrivaju svijet nepoznat gledateljima te predstavljaju svoju ulogu u predstavi. To je priča o prijateljstvu, odrastanju, sastajanju i rastajanju, priča o pomicanju vlastitih granica, prevladavanju straha od nepoznatog i prepuštanju snazi mašte i kreativnosti koje i običnom konopcu mogu udahnuti život. Predstavu je režirala Leda Festini Jensen, a igraju Anđela Ćurković Petković i Josip Mihatov. Glazbu za predstavu napisali su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, scenograf je Darko Petković, a koreograf Alen Ćelić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK