slusaonica01
livestream01

Radio Pag djeca iz Kolana u Novalji

Djeca iz Kolana posjetila su Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe "Lanterna" u Novalji. Korisnicima doma donijela su poklone, čestitke, knjige, kolače, sir i voće. Djeca su pjevala Božićne pjesme i zaželjela stanarima puno lijepih želja za Božić i Novu godinu. Djecu su iz Kolana do Novalje prevezli članovi DVD-a Kolan u vatrogasnom vozilu.


"Svi zajedno smo napravili dobro djelo i uljepšali blagdane onima kojima je to najpotrebnije. Veliko hvala Obiteljskom domu "Lanterna" što je lijepo ugostio djecu," navode u Općini Kolan.
Obiteljski dom "Lanterna" prvi je obiteljski dom za starije i nemoćne osobe u Novalji na otoku Pagu. Nalazi se na mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini središta grada Novalje i šetnice uz more. U obiteljskom okruženju, korisnicima se pruža sva potrebna skrb i njega. Kapacitet doma je 18 osoba. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, moderno opremljene, sa svim potrebnim sadržajima, i prilagođene za smještaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK