slusaonica01
livestream01

Radio Pag Skola klizanja

U Pagu je, u sklopu adventskog programa, na klizalištu u Drugom magazinu počela škola klizanja za djecu i mlade od 3 do 14 godina.

Termini škole klizanja su od 09:30 do 10:30 i od 10:30 do 11:30, a poslijepodne od 15:00 do 16:00 i od 16:00 do 17:00 sati. Voditelji škole klizanja su Matija Ratkaj, dugogodišnji trener škole klizanja u Karlovcu i Luka Kirš, jedan od najboljih mladih igrača inline hokeja u Hrvatskoj i višestruki hrvatski reprezentativac. Za sudjelovanje u školi klizanja od opreme potrebni su skafander, štitnici za koljena i laktove, rukavice i biciklistička kaciga. Organizatori su Moto mreža Pag, Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK