slusaonica01
livestream01

Radio Pag Sveta Lucija Pag

U sklopu Adventa u Pagu, na blagdan Svete Lucije, u Drugom magazinu održat će se prigodni program. Uz nastup polaznika Dječjeg vrtića Paški mališani i učenika Osnovne škole Jurja Dalmatinca Pag, u Drugi magazin doći će Sveta Lucija. Početak programa je u 18:00 sati.


Također, u sklopu adventskog programa, u subotu, 14. prosinca, u Sportskoj dvorani Osnovne škole Jurja Dalmatinca u Pagu održat će se 4. prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu. Početak je u 10:00 sati.
U subotu u 18:00 sati, na Trgu Petra Krešimira IV. upalit će se treća adventska svijeća, a u Drugom magazinu, s početkom u 20:00 sati, održat će se koncert grupe Little Sister.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK