slusaonica01
livestream01

Raaadio Pag vrtic Sveta Lucija

Spomendan Sv. Lucije, 13. prosinca, djeca Dječjeg vrtića Paški mališani Pag obilježili su prigodnim programom u II Magazinu soli. Djeca vrtića, zajedno sa svojim odgojiteljicama, pripremila su veseli program za svoje roditelje, bake i djedove, prijatelje i sve ljude dobre volje.

Prave male zvijezde bila su djeca iz srednje skupine "Boje" i starije skupine "Peružini" koja su izvela niz veselih pjesama na temu Božića i božićnih radosti. Djecu je posjetila i Sveta Lucija koja im je darovala slatkiše, čokolade, bombone, lizalice i sokove. Program je održan u adventski uređenom II Magazinu soli, u kojem se nalazi klizalište, velike jaslice, puno lampica i raznog blještavog osvjetljenja. U gastronomskoj ponudi bilo je palačinki, pečenih kobasica, hamburgera, raznog pića i drugo. Atmosfera je bila svečana i vesela, a njome su bila oduševljeni djeca i odrasli koji su došli podržati paške mališane i tradicionalni dan Sv. Lucije. Program pod nazivom "Dobro nam došla Sv. Lucija" u II Magazinu soli organizirali su Dječji vrtić Paški mališani, Turistička zajednica Grada Paga, Grad Pag, a darove je osigurao Župni ured Pag, a za veselu atmosferu pobrinuo se tonski majstor Dario Šupraha.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK