slusaonica01
livestream01

raadstk

U Sportskoj dvorani OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu održano je 4.prvenstvo otoka Paga u stolnom tenisu. U četiri skupine natjecalo se 14 igrača s cijelog otoka. Rezultati natjecanja:


U pojedinačnoj kategoriji:
1. mjesto-Daniel Buljanović, zlato,
2. mjesto-Damir Kovačević, srebro,
3. mjesto-Željko Cik, bronca,
3. mjesto-Gordan Maržić, bronca,


U kategoriji parova:
1. mjesto-Željko Cik/Gordan Maržić, zlato,
2. mjesto- Nenad Paro/Sanjin Selimbegović, srebro,
3. mjesto- Božidar Donadić/Tin Fabijanić, bronca,
3. mjesto- Matija Josipović/Mario Maržić, bronca.


Nagradu za debitanta prvenstva dobio je Jure Orlić, a nagradu za fair play igrača dobio je Kristijan Smajo.
U Stolnoteniskom klubu Pag navode kako je 4. prvenstvo otoka Paga pokazalo da je stolni tenis postao vrlo popularan i zanimljiv sport na otoku, zanimljiv je djeci i mladima, seniorima i veteranima.
"Nema tu više lakih protivnika kao dosadašnjih godina, svaka skupina je bila jaka, mečevi su bili neizvjesni, a igra vrlo vrlo zanimljiva," navode u STK Pag. "Ovo je bilo amatersko, rekreativno prvenstvo otoka Paga i odaziv je bio zadovoljavajući, a iduće godine se nadamo još većem odazivu."
Nakon natjecanja, u službenim prostorijama STK Pag, bilo je organizirano druženje svih sudionika prvenstva.
"Sada misli prebacujemo na Ligu otoka Paga, na ekipno prvenstvo, koja kreće krajem siječnja i traje do Uskrsa," navode u STK Pag.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK