slusaonica01
livestream01

U Kolanu će se 6. travnja ove godine održati rekreativno-gastro događaj pod nazivom Otok Pag Trail. Kako je rekla Anđela Paladina iz Općinske uprave Kolana i jedna od organizatorica ovog događaja, predviđene su dvije staze, rekreativna u duljini od 11 km i profesionalna u duljini od 24 km.

Uz to, organiziran je i check point, gdje će sudionicima biti ponuđeni paški sir, med, skuta i sirutka. U sklopu programa je i edukativna tura po Kolanjskom polju i izleti, a za sve sudionike će biti organiziran ručak s tradicionalnim jelima i navečer bogat zabavni program. "Nadamo se velikom odazivu, a već se prijavio veliki broj ljudi", rekla je Anđela Paladina. "Imamo i najavu dolazaka stranaca, tako da ćemo kroz ovaj program prenijeti lijepe vijesti o otoku Pagu i u Hrvatskoj i u inozemstvu".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK